FIFA Street bude hlavně o parádičkách a tricích
zdroj: tisková zpráva

FIFA Street bude hlavně o parádičkách a tricích

23. 1. 2012 19:19 | Preview | autor: levis |

EA oznámila, že součástí pouličního fotbalu FIFA Street bude i síťová komponenta jménem...

EA oznámila, že součástí pouličního fotbalu FIFA Street bude i síťová komponenta jménem Street Network. Skrze ni budete moci nahrát video svých nejpovedenějších triků a nasdílet ho přátelům, případně vzájemně sledovat, jak si vy a vaši kolegové vedete ve statistikách. Ty zachytí výsledky online sessionů Head to Head i celkových statistik v módu World Tour.

"Pouliční fotbal je hlavně o bitvách jeden na jednoho. Záleží na tom, jak kdo koho vypeče nebo protivníkovi nasadí jesle," vysvětlil producent Sid Misra. Street Network tenhle aspekt hry posune dál, slibují si autoři a doufají, že právě videa těch největších parádiček se mezi hráči stanou populární.


V rámci módu World Tour si hráči budou vytvářet týmy, zápasit s lidmi z celého světa a mimo jiné si postupně budovat soupisky snů, odemykat triky a samozřejmě postupovat v celém příběhu. Street Network bude vysílat i herní videa typu "Nejlepší gól celého týdne". Hra vás také sama upozorní, když vaši přátelé dosáhnou nějakého zásadního milníku.

Nejnovější články