Další kapitola datadisku Knights of the Fallen Empire pro Star Wars: The Old Republic vyjde v únoru
zdroj: tisková zpráva

Další kapitola datadisku Knights of the Fallen Empire pro Star Wars: The Old Republic vyjde v únoru

8. 1. 2016 14:45 | Preview | autor: Adam Homola |

K vydání další epizody datadisku Knights of the Fallen Empire pro online RPG Star Wars: The Old Republic dojde 11. února. Půjde o první ze série sedmi kapitol, rozebírajících komplikovaný příběh Outlandera - jedné z postav, které představil zatím poslední datadisk. Nová epizoda nese podtitul Anarchy in Paradise a zaměří se také na žoldačku Firebrand, novou postavu s tajnými plány.

Součástí plánů Firebrand je zničit Zakuul i Eternal Throne, na který má pifku, jak naznačuje upoutávka. BioWare také na webu hry slíbili, že v nové kapitole zažijete poprvé dopady svých předchozích rozhodnutí. Další pak přijdou v nadcházejících epizodách.

Hráči, kteří platí pravidelné měsíční předplatné Star Wars: The Old Republic, mají zajištěný automatický přístup k veškerému obsahu Knights of the Fallen Empire včetně Anarchy in Paradise i dalších již vydaných a chystaných epizod. A nováčci mohou do hry naskočit tak, že se rovnou dostanou k obsahu datadisku s pomocí postavy na 60. úrovni.

zdroj: Archiv

Společně s Anarchy in Paradise BioWare oznámili i nové odměny pro předplatitele. Kdo bude mít hru předplacenou 11. ledna, dostane automaticky speciálního droida HK-55 coby osobního společníka. Kdo bude mít hru předplacenou vždycky první den v měsíci od února do srpna tohoto roku, získá výstroj a výzbroj laděnou do tématiky HK-55 a dvoudenní přednostní přístup k novým kapitolám datadisku.

Všichni hráči s aktivním placeným předplatným k 1. únoru zase dostanou Jetpack Mount inspirovaný HK-55 a nakonec hráči, kteří zůstanou předplatiteli od 11. ledna do 1. srpna tohoto roku, dostanou pozvánku do bonusové kapitoly, kde si mohou zahrát právě za droida HK-55. Star Wars: The Old Republic lze ovšem s jistými omezeními hrát už nějakou dobu zdarma, pokud si chcete vyzkoušet, jestli vás příběhová onlineovka vlastně zajímá...

Nejnovější články