Curse: The Eye of Isis - honba za sochou
zdroj: tisková zpráva

Curse: The Eye of Isis - honba za sochou

26. 11. 2002 22:32 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pozdní noční hodina je příhodná pro skromný výlet do prokletím zmítaného 19.

století, kam se na jaře příštího roku podíváte s novým titulem od Wanadoo - Curse: The Eye of Isis. Naše nové obrázky z této hororové 3D adventury nechť jsou malým předkrmem před pořádným chodem, který se stejně do vašeho hrůzou scvrklého žaludku nevejde.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

The Eye of Isis je vším tím vina. Tato drahocenná soška se stala objektem zájmu neznámého zloděje, který prostě neodolal pokušení se jí zmocnit. Jenomže kdyby šlo o obyčejnou sošku... Hráč v roli odborníka a experta na viktoriánskou technologii jménem Darien Dane bude mít z toho všeho ještě pěkně zamotanou hlavu. Vždyť zcizení tohoto výjimečného díla zapříčinilo procitnutí starověké nadpřirozené síly, nezměrného zla - prokletí. Toho, kdo se s onou soškou dostane do kontaktu, postihne šílenství a násilná smrt.

Ve zběsilé honbě najít The Eye of Isis dřív, než se prokletí příliš mnoho rozšíří, se podíváte do ponurých ulic Londýna, ale také tam, odkud zkáza přišla - do Egypta. pochopitelně jenom vy jste tím jediným možným spasitelem, takže se ze své role nevykroutíte. Mějte ale na vědomí, že se tím snažíte pomoci i krásné jasnovidce Verity Sutton. I když by se mohlo zdát, že vám bude za vaši službu vděčný celý svět, není tomu tak. Existují i určití stoupenci zla, kteří mají se soškou své vlastní plány a nepříjemně se vám pokusí zkřížit cestu. A to nemluvím o těch hordách zombií, jež našli v této hře svůj domov.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články