Bojování proti nemrtvým v Darkwatch
zdroj: tisková zpráva

Bojování proti nemrtvým v Darkwatch

3. 6. 2005 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

UbiSoft v těchto dnech oznámil, že získal exkluzivní práva stran evropské distribuce titulu Darkwatch, což je jakýsi mix akce z divokého Západu a hororového filmu o upírech.

Jde o projekt z dílen High Moon Studios pro konzole PS2 a Xbox, který se objeví na trhu už na podzim tohoto roku. A pokud vám nestačí obrázková galerie, zkuste tento postarší trailer, kterýžto získal nominaci v rámci "Best Video Game Trailer" u příležitosti každoročního Golden Trailer Awards. Palmu vítězství si v této kategorii nakonec odnesl Medal of Honor: Pacific Assault, ale to jen tak na okraj…

Ve hře se zhostíte role chlapíka jménem Jericho Cross, samotářského bandity, který se chystá na svou poslední akci – vyloupení vlaku vezoucího údajně nějaký velmi cenný obsah do Mexika. Bohužel jej však namísto zisku očekávané finanční hotovosti čeká střet se starodávným upírem, jenž se mu za své osvobození poděkuje kousnutím a následným vysláním armády nemrtvých kreatur na americký Západ. Jericho se tak musí připojit ke speciální skupině Darkwatch, záhadnému tajnému společenství, které vyhlíží ještě podivněji než nemrtvá armáda, jíž je potřeba čelit!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Westernový žánr s hororovou atmosférou je docela bláznivá kombinace, tím spíše, že v tomhle případě půjde o FPS za využití známých dobových prostředků a zbraní, byť poněkud upravených pro specializovaný boj s nemrtvými oponenty. Rychlopalné pistole, brokovnice, kuš, dynamit či raketomet mohou být takovým průřezem toho, co vás tady vlastně má čekat. Jedním dechem se pak sluší ještě připomenout i Havok fyziku a interaktivní prostředí…

K tomu si připočtěte nelineární mise, filmový příběh, sadu hodně speciálních schopností hlavního hrdiny vycházejících z jeho přerodu ve vampýra, ovládání jakéhosi útočného vozítka a v neposledku multiplayer (versus, co-op) na jedné obrazovce či online - a máte tu tak další herní dobrodružství, co rozhodně stojí za zvážení.
zdroj: PR, WorthPlaying

martin

Nejnovější články