Bezplatné DLC přidá do Shadow of Mordor hrdinku Lithariel a nový mód
zdroj: tisková zpráva

Bezplatné DLC přidá do Shadow of Mordor hrdinku Lithariel a nový mód

21. 11. 2014 10:30 | Preview | autor: Adam Homola |

V minulém DLC pro Middle-Earth: Shadow of Mordor se dostal ke slovu Blackhand, tentokrát dali tvůrci z Monolith přednost něžnému pohlaví. Hlavní hrdinkou DLC Power of Defiance je Lithariel, dcera královny Marwen a zároveň válečnice méně známé frakce Tribesmen of Nurn. V roli Lithariel byste se měli postavit přímo Sauronovi a jeho vojskům, ale nepůjde o speciální minikampaň šitou na míru nové postavě. Lithariel je spíš jen skin pro stávající postavu.

Jestli tvůrci vytvořili nové, speciálně pro Lithariel upravili stávající animace nebo se bude Lithariel pohybovat identicky jako Talion, bychom se měli dozvědět ještě dnes, kdy DLC vychází. Příjemné ale je, že vás Power of Defiance nevyjde ani na halíř, protože jde o bezplatný update pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze hry.

Power of Defiance ale není jen o Lithariel. Update do hry přidává nový challenge mód a epickou runu. Challenge mód s názvem Test of Defiance je podle popisu místní obdoba známého módu Horda s tím rozdílem, že tentokrát smrt znamená skutečně smrt, a navíc se nemůžete spolehnout ani na Wraith schopnosti.

Do hry dále přibude zmíněná nová runa Defiant to the End, která vám v nouzi nabídne ještě jednu poslední šanci na návrat do bitevní vřavy. Hráči, kterým moc nejde quick time event, díky kterému mohou utéct hrobníkovi z lopaty, mají díky runě ještě jednu šanci jak se ve světě Middle-Earth: Shadow of Mordor postavit zpátky na nohy.

Nejnovější články