Barevné hádanky v ruské adventuře Tension
zdroj: tisková zpráva

Barevné hádanky v ruské adventuře Tension

17. 4. 2008 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tajemný mix žánrů s životadárnou bohyní a svlékajícími se vesničankami. + OBRÁZKY, TRAILER

Do katalogu ruských Noviy Disk vedle akční RTS 9th Company brzy přibude netradiční survival adventura Tension. Dostanete se v ní do tajemného světa Void, z něhož bude vaším cílem zase prchnout: na každém rohu vás však bude čekat smrt z rukou místní bohyně Lymfy. Cokoliv ve hře uděláte, ať už to bude souboj s nepřítelem, rozhovor nebo zkoumání, vždy nakonec narazíte na tuto tajemnou existenci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na vás bude si vybrat, zda se přidáte s strašidelným lovcům nebo kajícným sestrám: tak jako tak, vedle akčních sekvencí proti celkem jedenáctce nepřátel a propracovaných dialogů se můžete těšit i na svádění dívenek, které pro vás následně snad za odměnu odhodí svršky - alespoň tomu napovídají první obrázky, zákaz hry pro hráče mladší patnácti a také 4. minuta ve videu :)

zdroj: Archiv


Tension trailer

Celou záležitost se slečnami je však třeba brát spíš jako bonus, protože jádro hry se bude točit okolo práce s vesmírnou látkou Lymfy, jejích sedmi barvách - v každé situaci reagujících jinak - a možnostech následného využití v puzzlech. Alespoň teoreticky, protože o co ve hře půjde doopravdy, nejsem ani po opakovaném sledování čtyřminutového videa schopen dát dohromady. Stále častěji se mi ale na jazyk derou surrealistické asociace a chvála nebývale nápadité vizuální stránky hry.

Tension vyjde letos v létě pro PC.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články