Afterfall: Insanity se dočká rozšířené edice
zdroj: tisková zpráva

Afterfall: Insanity se dočká rozšířené edice

17. 7. 2012 17:25 | Preview | autor: Adam Homola |

Po vzoru velmi oblíbených rozšířených edicí Zaklínače a Zaklínače 2 se svého rozšíření dočká i survival akce Afterfall: Insanity. Ta vyšla už v listopadu loňského roku a na podzim roku letošního prý bude hra o fous lepší. Vývojáři ze studia Intoxicate zamakali a hru vylepšují především kvůli verzi pro konzole. Co se týče PC verze, tak hráči, kteří si Afterfall: Insanity koupili, si budou moci stáhnout patch, který do hry přidá nemálo vylepšení. Patch bude, podobně jako v případě CD Projektu, zdarma. Patch bude dostupný i pro zákazníky české verze hry, jak nám v tiskové zprávě sdělil TopCD, který s polským vydavatelem Nicolas Entertainment spolupracuje.

A co že nový patch přinese? Není toho málo. Největší novotou by měly být různá vylepšení animací a dynamiky bojového systému. Značného zlepšení by se měly dočkat určité prvky vizuální stránky hry - animace tváří a výrazy, vylepšené cutscény, lepší zvuk postav i prostředí a přibudou také nové světelné, zvukové a zvláštní efekty.

Zlepšovat se ale nebude jen vizuální ztvárnění, vývojáři chystají upravit i herní prvky. Přibudou například nové automatické body pro ukládání pozic, nové variace chování umělé inteligence, změní se styl vyprávění a i samotná hratelnost by měla být mnohem vyváženější. A jako takovou třešničku na dortu přihodí vývojáři jednu novou zbraň.

Pokud se vám tohle zamlouvá, ale o Afterfall: Insanity slyšíte poprvé, tak se můžete mrknout na naši recenzi, videa, nebo obrázky.

Nejnovější články