Soutěž o Digitální Deluxe edici onlineovky Wildstar!
zdroj: tisková zpráva

Soutěž o Digitální Deluxe edici onlineovky Wildstar!

20. 7. 2014 10:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Léto je před námi, žádných výrazných novinek se nedočkáme a proč si nezasoutěžit o zajímavou hru? Ve spolupráci s obchodem JRC jsme pro Vás připravili soutěž o nedávnou onlineovku Wildstar, a přímo v Digitální Deluxe edici. Pokud jste o hře dosud neslyšeli, jedná se o lehčí sci-fi onlineovku, která si hoví v komiksové grafice a humorném pojetí snad úplně všeho. Velkou výhodou je také velká volnost v úpravě postavy, věcí, vozidel a dokonce dostanete možnost postavit si vlastní dům - co dům, dokonce celý ostrov! Tak honem, pusťte se do soutěže a kdo ví, třeba se na Nexus brzy podíváte právě Vy!

Soutěžit můžete o 5 kusů Digitální Deluxe edice hry Wildstar, která Vám kromě 30 dní hraní přihodí exkluzivní bonusy v podobě speciálního oblečení, vozidla (takový vznášející se skate), titul a dekorační předměty pro Váš domek. Stačí zodpovědět správně na našich 5 otázek. Z těch soutěžících, kteří správně zodpoví všechny otázky pak vylosujeme 5 výherců, kteří získají po jednom balení hry (neobsahuje disk, nýbrž aktivační klíč, stručného průvodce a kartu s artworkem hry).

Wildstar_02 zdroj: tisková zpráva

Soutěž skončila, výhercům gratulujeme:

J. Hrnčíř, Praha 15
M. Pelc, Brno
J. Valigura, Prostějov

--pozn. vylosovali jsme celkem pět výherců, dva z vylosovaných ale neodpověděli na výzvu o zaslání adresy.

Pravidla soutěže:
1) Soutěžící se odesláním formuláře stávají účastníky soutěže a budou v případě správného zodpovězení soutěžních otázek zařazeni do slosování o výhry - 5ks hry Wildstar.
2) Soutěž probíhá od 4. července 2014 do 31.července 2014.
3) Ze všech došlých správných odpovědí na soutěžní otázky bude náhodně vylosováno pět výherců, kteří obdrží po jedné z výher.
4) Každý soutěžící se může účastnit soutěže jen jednou, vícenásobné příspěvky budou ze hry vyloučeny.
5) Účastí v soutěži souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely společnosti JRC Czech a.s. (zasílání novinek na e-mail,...)
6) Nebudou-li splněny výše uvedené podmínky, odpověď nemusí být zařazena do slosování.
7) Na jakékoliv ceny či výhry v rámci soutěže není právní nárok a nejsou soudně vymahatelné
8) Výhry jsou zasílány pouze v rámci České Republiky.

Soutěže se nesmí účastnit zaměstnanci společnosti JRC Czech a.s. portálu Games.cz a jejich rodinní příslušníci

Nejnovější články