Fight Club #270 HD: Šlehačková výzva
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #270 HD: Šlehačková výzva

3. 4. 2016 11:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Tento týden bez Pavla Dobrovského, ale za to s Petrem Poláčkem, Martinem Bachem, Adamem Homolou a Alešem Smutným, jsme se už po 270. sešli v naší klubovně u natáčení podcastu Fight Club. Uplynulých sedm dní nepřineslo žádné hlavní téma, které by přehlušilo ty ostatní, ale témat k debatě bylo přesto více než dost. 

Jedním z námětů, které jsme nemohli vynechat, jsou stále silnější spekulace o uvedení vylepšené verze PlayStation 4. Informaci potvrzují už i velmi důvěryhodné zdroje a v podcastu jsme se tak podívali na to, co by měla PS 4.5 vlastně přinést.

Petr pak nadhodil debatu na téma, které otevřeli tvůrci emotivní hry That Dragon, Cancer. Nechali se totiž slyšet, že prodeje jejich hry trpí kvůli letsplayům na Youtube a Twitchi. Dostáváme se tak do trochu paradoxní situace, kdy jedna skupina vývojářů youtuberům všemi způsoby nadbíhá a snaží se je skoro až uplácet, zatímco jiní by se raději jejich pozornosti vyhnuli.

Most mezi klasickými tématy a vašimi dotazy pak obstarala problematika blokování reklamy, na kterou se nás v dotazech často ptáte a my jsme se proto rozhodli věnovat ji trochu více času. A to i v souvislosti s velkou anketou Games.cz a Levelu, do které se můžete ještě stále zapojit.

Audio verzi Fight Clubu #270 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: youtube.com

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články