Fight Club #104 HD: Cesty a rohy
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #104 HD: Cesty a rohy

18. 11. 2012 13:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V tomto podcastu jsme nejenom překonali rekord, ale zároveň si ho rovnou zničili. Rekord v absenci Dana Vávry, která trvala celých 14 podcastů, a nyní skončila. Společně s Danem se na pohovky studia Playzone usadil Pavel, Lukáš a Petr, aby probrali aktuální dění okolo sítě herních obchodů GAME/JRC, zdrbli v té chvíli čerstvý druhý trailer z GTA V, zamysleli se nad budoucností free to play a nakonec zaáchali nad nezávislou hororovkou Routine.

Schválně až na konec si ale necháváme upozornění na docela dlouhý rozhovor, který o dění okolo projektu studia Warhorse vedl v tomto podcastu pouze Pavel a Dan, protože Lukáš s Petrem chytali venku lelky. Název hry se sice nedozvíte, přesný popis zápletky také ne, ale jinak se Dan nezdráhal hovořit o věcech, které vás určitě budou zajímat. 

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články