Fight Club #101 HD: Změna je život
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #101 HD: Změna je život

29. 10. 2012 17:58 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Jubilejní stovku už jste viděli? Fajn, tak se můžete rovnou podívat na záznam ze 101. dílu našeho podcastu Fight Club, který jsme minulou středu poprvé natáčeli ve studiu PlayZone, což není jediná viditelná i neviditelná změna. Ale o tom už se více dozvíte v samotném videu, které kvůli pochybení techniky neobsahuje rozhovor s Pavlem Šeborem o aktivitách českého studia SCS, tvůrcích Euro Truck Simulator 2 a dalších her s kamioňáckou tematikou. Nicméně nezoufejte, rozhovor si můžete poslechnout v audiozáznamu ze 101. Klubu rváčů, protože ho pro nás zachytil a zachránil posluchač Slotermeyer. Díky chlape!

Ale zpět k videozáznamu, v němž můžete sledovat debatu Lukáše Pavla a Petra nad nejnovějším trailerem na BioShock 2, menší pokec o Halo 4 (recenze vyjde tento čtvrtek), zamyšlení nad vlivem rychlosti a dostupnosti internetu na kvalitu her, potažmo menší rozumbradování na téma The Elder Scrolls Online. Ono je toho na záznamu ještě více, ale máte oči od toho, abyste se na to podívali sami.

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o simulátor Euro Truck Simulator. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články