Zběsilá sci-fi akce Dead Star se vrátí k automatové hratelnosti
zdroj: tisková zpráva

Zběsilá sci-fi akce Dead Star se vrátí k automatové hratelnosti

6. 10. 2015 12:33 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Počátkem příštího roku bychom se měli od autorů ještě nevydaného a Xbox One exkluzivního ReCore dočkat dalšího titulu. Tentokráte půjde o sci-fi multiplayerovou akci jménem Dead Star. V té se hráči ujímají vesmírných lodí s cílem ovládnout co možná největší území, a to takže samozřejmě svým živým protivníkům navzdory. V Dead Star dojde na zabírání a expanzi základen, těžbu rudy, úpravu vlastních vesmírných plavidel, ale například i na odhalování dávných artefaktů dob a bitev minulých.

Zasazení a příběh hry vypráví o okrajových částech vesmíru, kam se z vlastní vůle i méně dobrovolně uchylují nejrůznější živly a kde se to nebezpečím jen hemží. Tenhle prokletý kousek vesmíru se jmenuje The Wastes a jedná se o vězeňskou kolonii. Ta však slibuje být při každé návštěvě odlišná, neboť samotné herní mapy budou procedurálně generované a nabídnou bojiště pro hry 5 vs 5 a 10 vs 10.

To vše bude probíhat v pestrobarevném a především zběsilém duchu, který evokuje zápasy, které jsme absolvovali na automatech s pákami, které zvládly vydržet i hněv frustrovaného hráče. Na grafickou podobu a celkovou stylizaci hry se můžete ostatně podívat sami, a to buď v přiložené a zatím velmi skromné galerii, nebo v traileru níže. Ten představuje Dead Star v pohybu a celkově to, nač se mohou hráči na PC a na PS4 počátkem příštího roku těšit.

zdroj: Archiv

Nejnovější články