Vyšly přídavky pro Dungeon Siege 3 a Space Marine
zdroj: tisková zpráva

Vyšly přídavky pro Dungeon Siege 3 a Space Marine

26. 10. 2011 13:49 | Novinky | autor: levis |

Square Enix vydala stažitelný přídavek Treasures of the Sun pro své akční RPG Dungeon Siege 3. Budete v něm hledat ztraceného legionářského hrdinu, na kraji světa Ehb navštívíte zbrusu novou poušť Aranoi a s trochou štěstí snad objevíte i dávno ztracený poklad azunitů.

S přídavkem se hra také updatuje na novou verzi, která posouvá maximální dosažitelnou úroveň na level 35, a zároveň tak zpřístupňuje nové skilly. Změnil se i systém zaklínání plus přibyla možnost přeřazovat získané talentové body. Treasures of the Sun DLC je ke stažení za 800 MP na Xbox Live, resp. na PS3 a samozřejmě Steamu.


O druhém čerstvě vydaném přídavku Exterminatus pro Warhammer 40k: Space Marine se už toho napsalo dost. Do hry vnáší klíčovou vlastnost, tedy kooperativní mód, v němž až čtyři hráči naráz odráží neustálé vlny nepřátel.

Hrát můžete za třídy Tactical Marine, Devastator nebo Assault Marine, konkrétně na mapách Assault on Hab Center Andreas a Escape From Kalky's Facility. Rozdíl oproti Treasures of The Sun je nicméně největší v tom ohledu, že tenhle přídavek je ke stažení naprosto zdarma.

Nejnovější články