V nové verzi Wreckfest od tvůrců FlatOut můžete závodit v zahradních sekačkách a vyzkoušet základy kariéry
zdroj: tisková zpráva

V nové verzi Wreckfest od tvůrců FlatOut můžete závodit v zahradních sekačkách a vyzkoušet základy kariéry

26. 11. 2015 17:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Pár dní starý update pro early access verzi automobilové demolice Wreckfest nemění ztřeštěný charakter hry a přidává do nabídky vozidel sekačky na trávu. A nejenom to, v novém speciálním závodě usednete do pojízdných sekaček a rozdáte si to s ostatními hráči. Vývojáři navíc na postavy aplikovali ragdoll fyziku, aby byla při bouračkách sranda.

Vedle klání sekaček přinesl update i ranou verzi dvou nových tratí. První je amatérská verze rallycrossu folkrace a druhá pouliční rychlostní trať. Další velkou novinkou jsou konečně položené základy kariéry. Vývojáři v tiskové zprávě zdůrazňují, že nejde o finální podobu kariéry, jen nástřel některých prvků.

Do budoucna se totiž počítá například se správou vlastního týmu, s opravami a dalšími funkcemi. Momentálně tak máme k dispozici třeba postupné chátrání součástek a možnost nakupovat nové a lepší součástky v místním obchodě. Vedle toho přibylo hodně nových součástek, které mají vliv na výkon auta, takže si můžete svého plechového mazla pořádně vyladit než ho v závodě rozbijete na kousky.

Vývojáři upravili fyziku pneumatik - mnohem víc byste tak měli pocítit přilnavost k vozovce. A došlo také na vylepšení vizuálního ztvárnění poškození vozů, kdy by měla auta při srážkách působit opravdu jako z plechu a ne jako z papíru či plastu.

K tomu si připočtěte další hromadu menších a drobných úprav, opravy bugů a vyjde vám z toho update, který je povinností pro všechny fanoušky demoličních závodů. Update je dostupný zdarma na Steamu, Wreckfest by se vám měl jednoduše sám aktualizovat.

Nejnovější články