Tvůrci Legends of Eisenwald vybírají peníze na přídavek Blood of November
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Legends of Eisenwald vybírají peníze na přídavek Blood of November

5. 9. 2016 11:53 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pokud vás loni zaujala tahová strategie s příměsí RPG Legends of Eisenwald, jistě vás potěší, že se vývojáři z týmu Artedux Entertainment vrací Kickstarter s další kapitolou příběhu jménem Blood of November. Nejde ovšem o plnohodnotné pokračování, ale spíš větší, samostatné rozšíření.

Myšlenka na Eisenwald: Blood of November měla původně podobu prostého DLC, nápad však postupně bobtnal a časem bylo jasné, že bude objem větší. Oproti původní hře tak autoři do hry dodají náhodné události, nelineární postup sandboxovým světem, vylepšenou grafickou stránku hry a úkoly, které budou živě reagovat na akce hráčů. Nechybí ani nový příběh, ve kterém se budou muset hráči přiklonit k jedné z dvojice znesvářených stran bojujících o trůn Eisenwaldu. 

Na první pohled tak Blood of November přináší velké množství obsahu, ale v porovnání s původní hrou jde o drobný přídavek. V původním Eisenwaldu šlo strávit 50 hodin Blood of November prý zabere zhruba 6 – 10 hodin hraní a tomu také odpovídá crowdfundingová kampaň – ta trvá pouhých 20 dní a autoři si v ní říkají o skromných 12 tisíc dolarů. Hru dostanete za příspěvek ve výši pouhých 8 dolarů s tím, že kdo podpořil původní kampaň Legends of Eisenwald alespoň 35 dolary dostane novou hru zdarma.

Bližšímu představení hry může určitě napomoci naše recenze originálu, další informace pak nabízí samotný Kickstarter či web hry. Pro úplnost již jen dodám, že hra samotná by měla vyjít již relativně brzy – tvůrci sami tvrdí, že by rádi stihli listopad, na který se ostatně váže i samotný název hry a o kterém se ostatně mluví i ve výše přiložené ukázce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články