V otevřené betě si mohou za týden vyzkoušet The Division úplně všichni
zdroj: tisková zpráva

V otevřené betě si mohou za týden vyzkoušet The Division úplně všichni

10. 2. 2016 12:22 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Ubisoft oznámil otevřenou betaverzi The Division – ta poběží od 18. února na Xbox One, o den později pak i na PC a na PS4. Otevřený betatest potrvá do 21. února. Už od 16. ale můžete testovací build stahovat, abyste následně nemuseli v den spuštění čekat, než se klient stáhne. Pro vstup do bety nepotřebujete žádný kód, jen si na Xbox Storu, PSN Storu a Uplayi kliknete na betu a už stahujete.

V otevřené betě navíc bude i nový obsah oproti té uzavřené. K dispozici bude nová příběhová mise a také si účastí na tomto testu stability serverů (a samozřejmě i propagačním demu hry) vysloužíte odměnu do plné verze. Kromě tohoto oznámení ještě tvůrci vydali nový trailer.

Ten se věnuje jednotlivým frakcím ve hře. O těch se můžete dočíst na dedikované encyklopedii, video však představuje ucelený pohled na ty nejdůležitější. Po pádu města a poté, co kontrolu nad metropolí převzaly temné stránky lidské povahy, se hlavních rolí ujímají Rioters, Rikers, Cleaners, Last Man Batalion a samozřejmě jednotky The Division.

Rioters jsou bandou kriminálníků, kterým jde pouze o vlastní prospěch. Rikers nejsou příliš odlišní, ale v kariéře kriminálníků to dotáhli dál, asi i díky zkušenostem – jedná se totiž o uprchlé trestance, kteří se ve vlastním zájmu sjednotili do nebezpečného gangu.

Cleaners jsou pak bandou psychicky narušených jedinců, kteří to ve své podstatě myslí dobře. Jedná se o ozbrojené jednotky, které především za pomoci plamenometů chtějí spálit vše nečisté a obrodit svět skrze vypálení pozůstatků viru, lidí nevyjímaje.

Následuje Last Man Batalion, kteří ze všeho nejvíc připomínají falloutovské Bratrstvo oceli. Jedná se o polovojenské jednotky, které si původně najali bankéři z Wall Street na ochranu. Po pádu společnosti však tyto jednotky osiřely a rozhodly se převzít kontrolu nad městem, samozřejmě za pomocí síly.

Poslední jmenovanou frakcí jsou pak vaše jednotky The Division. Ty nabízejí poslední vzdor a snad i vytouženou sílu dobra, jak už ale víme, jedná se o autonomní sílu, jíž také není radno slepě důvěřovat. Kdo ví, co má takový agent Division za lubem... A to zejména v Dark Zone, kde se může stát prakticky cokoli.

zdroj: Archiv

Nejnovější články