Star Wars Battlefront season pass nabídne za cenu plné hry 16 dalších map a 4 nové hrdiny i herní módy
zdroj: tisková zpráva

Star Wars Battlefront season pass nabídne za cenu plné hry 16 dalších map a 4 nové hrdiny i herní módy

16. 11. 2015 10:49 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Jestliže se zpočátku zdálo, že ikonické postavy Hvězdných válek budou hrát ve Star Wars Battlefront spíše vedlejší roli a hlavní připadne boji obyčejných vojáků na obou stranách, čím blíže je vydání hry (čtvrtek 19. listopadu), tím více se tvůrcům daří dojem vyvracet. Třeba s pomocí videa, které názorně předvádí, co šestice výrazných postav umí, potažmo v jakých módech si s nimi hráči užijí nejvíce. Navíc také DICE a EA představili cenu a obsah SWB season passu.

S Lukem, Darthem Vaderem, Bobu Fettem, Leiou, Hanem a Císařem se setkáte i v hlavních multiplayerových módech, zejména v The Walker Assault, ale nejvíce si jejich odlišných vlastností a stylu boje užijete v módu Heroes & Villains, ve kterém se všech šest známých postav objeví na bojišti naráz. Výrazný zážitek z hraní za hrdinu či zloducha Hvězdných válek ovšem nabídne i mód Hero Hunt, ve kterém sedm hráčů v rolích vojáků nahání jednoho hrdinu, a kdo ho sejme, přebírá jeho roli. Jen se podívejte sami, video je dostatečně výmluvné.

zdroj: Archiv

Season pass vyjde zájemce bez ohledu na platformu 50 euro a v průběhu roku 2016 nabídne majitelům 4 „datadisky“ s celkem 16 novými mapami, 4 nové Star Wars postavy, 4 nové herní módy a přes 20 nových zbraní, dopravních prostředků a jiné techniky. Majitelé season passu si budou moci každý z datadisků zahrát dva týdny před vydáním v rámci předběžného přístupu.

Nového obsahu mají tvůrci zjevně připraveného hodně, ale stejně je překvapivé, že za něj EA chce skoro stejné peníze, jako za základní hru (ta stojí 60 euro). Navíc v předobjednávce. Ještě ke všemu se dá čekat, že když si datadisky se zmíněným obsahem koupíte postupně zvlášť, tak zaplatíte ještě víc. 

Star Wars Battlefront vyjde pro PC, PS4 a Xbox One ve čtvrtek 19. listopadu.

Nejnovější články