Silent Hunter Online vyplouvá do vod otevřené bety
zdroj: tisková zpráva

Silent Hunter Online vyplouvá do vod otevřené bety

16. 9. 2013 19:06 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Někdo se třese na open betu Battlefield 4, jiný se zaraduje nad otevřenou betou Silent Hunter Online, kombinace simulace a strategie, k jejímuž hraní ani nepotřebujete instalovat herního klienta. Ubisoft Blue Byte vás do free to play onlineovky pustí klidně hned teď skrze registraci na oficiální homepage, a navzdory tomu, že hra běží v browseru (skrze Flash 11), se snaží všechny mořské vlky nalákat na efektní 3D grafiku, efekty, dynamické počasí a obecně vizuální autenticitu. O té herní snad ani nemluvě.

V Silent Hunter Online můžete se svou ponorkou či lodí páchat nepříteli škody osamoceně, ale hra je primárně stavěna na kooperaci ve dvou či více lidech. Ať sami nebo s kámoši, stejně budete součástí dynamické kampaně v rámci vybraného serveru, přičemž cílem vašeho snažení bude, dle zvolené strany konfliktu, samozřejmě vítězství v probíhající válce. Byť jen dočasné, než se všechno resetuje a začne nanovo.

Z vícero lidských zdrojů, které své schopnosti pilovali v uzavřené betě, se ke mně donesly zprávy, že Silent Hunter Online minimálně za vyzkoušení a trošku té trpělivosti stojí. Nehrál jsem však, pouze předávám informace. Někdo z vás určitě bude mít vlastní zkušenost a jistě se nebude stydět o ní v diskusi podělit.

Nejnovější články