Renegade X jako plnohodnotná předělávka C&C: Renegade
zdroj: tisková zpráva

Renegade X jako plnohodnotná předělávka C&C: Renegade

29. 9. 2011 13:45 | Novinky | autor: levis |

Oblíbili jste si modifikaci Renegade X pro střílečku Unreal Tournament 3? Pak vězte, že tahle nekomerční rekonstrukce střílečky C&C: Renegade se brzy dočká plnohodnotného multiplayerového zpracování. To už nějaký pátek vzniká pomocí Unreal Engine 3 a podle slov autorů má představovat "duchovního nástupce Renegade", který překoná standardy dnešních stříleček a obohatí žánr o RTS prvky.

Dobrá zpráva je, že se hra má nacházet ve finálním stádiu vývoje. Asi je zbytečné připomínat, že se proti sobě postaví frakce GDI a NOD, byť některé z mladších fanoušků série C&C jistě překvapivé možnost nasednout na bojišti třeba do tanku nebo vrtulníku (nastudujte fakta z 11 let staré recenze od Ace, resp. dojmů z hraní MP). Vývojáři tvrdí, že současný herní systém Renegade X má na bitevním poli zvýhodňovat takticky uvažující hráče. Více snad napoví oficiální stránky hry a tříminutové záběry z hraní současné pre-alfy:

zdroj: Archiv

V budoucích verzích hry se počítá s odklonem od předělaných map z původního C&C Renegade, které mají postupně začít nahrazovat mapy vlastní.

V současné chvíli si Renegade X můžete stáhnout pouze jako mód pro UT3, který čítá něco málo přes 600MB a jde o betaverzi, jež ke spuštění vyžaduje - logicky - nainstalovanou kopii UT3.

Nejnovější články