Příběh robota BUDa bude pokračovat v Grow Up už v srpnu
zdroj: tisková zpráva

Příběh robota BUDa bude pokračovat v Grow Up už v srpnu

21. 6. 2016 12:44 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

V rámci E3 bylo odhaleno pokračování sympatické plošinovky z dílen malého studia Reflections, které spadá do portfolia Ubisoftu, Grow Home. Pokračování nese jméno Grow Up a přímo navazuje na vyprávění o robotickém zahradníkovi BUDovi. I s menším rozpočtem oproti velkým titulům to BUDovi stále sluší a budí dojem barevné pohádky, jenže úplná procházka růžovým sadem to také není. Tentokrát se totiž BUDův vesmírný koráb jménem MOM rozbil na tisíc kousků.

Zhostíte se tak role zachránce, kteří pomáhají hlavnímu hrdinovi poskládat koráb dohromady a dopravit jeho jednotlivé části zpět na měsíc, odkud může BUDova pouť vesmírem opět pokračovat. Nejprve je ale třeba věnovat se pečlivému průzkumu neznámé, na faunu i flóru bohaté planety.

Pohyb po planetě zprostředkovávají opět především rostliny. Dá se s jejich pomocí létat, lze po nich skákat i jezdit a dostanete se s nimi například i na onen zákeřný měsíc. Pokračování bude více využívat akrobatických možností BUDa, který navíc zvládne klonovat každou rostlinu, kterou po cestě potká a díky tomu mnohem výrazněji otiskne svou existenci do tváře planety. Grow Up vyjde ještě v srpnu, a to na PC, Xbox One a na PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články