Nový Assassin’s Creed komiks pokračuje v ruské linii příběhu
zdroj: tisková zpráva

Nový Assassin’s Creed komiks pokračuje v ruské linii příběhu

11. 7. 2012 16:48 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pohříchu se u nás komiks Assassin’s Creed: The Fall, zabývající se příběhem asasína...

Pohříchu se u nás komiks Assassin’s Creed: The Fall, zabývající se příběhem asasína Nikolaje, který se potýkal s Templáři v carském Rusku, ale i eskapádami Daniela Crosse, který žil koncem 20. století, neobjevil. Přitom patřil mezi ty nejlepší kousky, které se v rámci komiksů vycházejících z her, objevily. V zahraničí ale uspěl, a tak se nyní chystá jeho pokračování s podtitulem The Chain.


V něm se opět vrátí Nikolaj a Daniel a s nimi i tvůrci - Cameron Stewart, Karl Kerschl. Původně přitom Fall neměl mít pokračování. Ostatně, i proto byl tenhle příběh tak povedený a dobře zapadl do celého universa. Nicméně, Ubisoftu se další díl skládačky celkového příběhu líbil a naznačil, že by byl rád, kdyby se objevily i další příběhy.

Po pádu divize DC, která vydávala Fall, převzal vydavatelské povinnosti Ubi Workshop. Tvůrci se sice zaklínají tím, že nový komiks bude přístupný i těm, kdo Fall nečetli, ale zároveň bude část příběhu založena na tom, že se prohodí pozice Daniela a Nikolaje ve vztahu k jejich okolí. Stejně tak by mělo dojít k určitému poupravení úhlu pohledu jak na asasíny, tak na templáře. Samozřejmě je tu i propojení s chystaným Assassin’s Creed 3, nicméně bude to záležitost spíše kosmetická. Assassin’s Creed: The Chain vyjde v létě a už nyní si jej můžete předobjednat.

Nejnovější články