Nové rozšíření do The Division přidá další Incursion misi a kradení předmětů v Dark Zone
zdroj: tisková zpráva

Nové rozšíření do The Division přidá další Incursion misi a kradení předmětů v Dark Zone

18. 5. 2016 16:22 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Do The Division dorazí 24. května v pořadí druhý velký update, k němuž je připojena Incursion mise. Tentokrát ponese update jméno Conflict a kromě zmíněné mise přinese do hry pár dalších nových mechanik a samozřejmě i nové vybavení. 

Jádrem patche 1.2 je péče o end game obsah, který se v tomto případě točí právě okolo nové kooperativní Incursion mise jménem Clear Sky. V té půjde o převzetí kontroly nad protiletadlovými bateriemi a tedy i nad kontrolou vzdušného prostoru nad Manhattanem. Stejně tak nová výbava je zaměřená na hráče, kteří už mají v příběhové kampani "splněno" a hledají lepší a lepší kousky. Odměnou na Clear Sky bude předmět s levelem 204 a set s levelem 214.

Ani ostatní hráči nepřijdou zkrátka, protože do hry přibudou Search and Destroy mise. V nich získáte informace o vysoko postavených členech nepřátelských frakcí, které následně máte za úkol zlikvidovat. Cíle se budou měnit na denní i týdenní bázi a u některých nemáte bez skupiny spolupracujících agentů šanci.

zdroj: Archiv

Nově se představí čtyři nové sety výbavy a zajímavá novinka do Dark Zone. Nově totiž půjde přestřelit či přeříznout lano, na němž se do vrtulníku vytahuje vaše těžce nabytá kořist. To v praxi znamená, že přivázat svůj balíček cenností na lano k helikoptéře neznamená dobrý konec – pečlivě nastřádaný loot je nově potřeba ubránit, jelikož kdokoli může přijít a poctivě vydřenou odměnu za cenu přechodu do Rogue stavu z lana odříznout.

Kromě zhlédnutí přiloženého videa se pak můžete dozvědět další informace i na blog Ubisoftu, který v aktuálním příspěvku přináší stručný rozhovor s game directorem The Division, Petterem Mannerfeltem.

Nejnovější články