Na 3DS se objeví nová Zelda, Yoshi's Island i Mario Party
zdroj: tisková zpráva

Na 3DS se objeví nová Zelda, Yoshi's Island i Mario Party

17. 4. 2013 17:24 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste majiteli Nintenda 3DS, jistě vás potěší výstup konference Nintendo Direct, během níž bylo oznámeno několik staronových her. Asi nejzajímavěji zní pokračování klasiky ze SNESu, Legend of Zelda: A Link to the Past 2 (pracovní název). Hra se bude odehrávat ve stejném světě jako první díl, ale najdete tu nové nepřátele, dungeony a Link se nově bude moci proměnit v nástěnnou malbu, z níž by měli všichni staří Egypťané radost. Nová Legend of Zelda by měla vyjít koncem roku.

Ještě předtím vyjde v létě nový díl Mario Party, který představí sedm „radikálně odlišných“ herních desek. Pokud máte doma New Super Mario Bros. U, asi vás, taktéž v létě, potěší DLC New Super Luigi U, které do hry dodá masivních 82 nových levelů, jejichž hlavním hrdinou bude Luigi. O další hře nevíme, kdy vyjde, ale faktem zůstává, že se objeví už třetí Yoshi's Island pro 3DS. Vrací se tak po sedmi letech, ale další detaily neznáme.

Potvrzeno bylo vydání RPG Bravely Default: Flying Fairy mimo Japonsko, kde hra vyšla loni na podzim a dočkala se zde obdivu. Další novinkou pak bude Mario & Luigi: Dream Team, akční plošinovka, která se bude odehrávat na Polštářovém ostrově, kam Mario pozval své kamarády. Ehm. Pořád ale půjde o zachraňování Peach. Hra by měla mít i vlastní 3DS XL bundle. No a nakonec je tu oznámení termínu vydání Donkey Kong Country Returns 3D - hra vyjde v Evropě 24. května a někde okolo na vás ze hry čeká nové video.

Nejnovější články