Hamižní a hádaví vazalové s novým DLC Conclave naruší vaše vládnutí v Crusader Kings II
zdroj: tisková zpráva

Hamižní a hádaví vazalové s novým DLC Conclave naruší vaše vládnutí v Crusader Kings II

7. 1. 2016 17:40 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Paradox oznámil další rozšíření pro středověkou strategii Crusader Kings II. Přídavek se jmenuje Conclave, vyjít by měl počátkem tohoto roku a svým hráčům nabídne větší míru simulace zákulisních politických soubojů. V Conclave se totiž budou drát na povrch požadavky vazalů a leníků, kteří budou chtít mít poslední slovo ve všem, co se týká vedení vaší řiše. Království. Knížectví. Prostě jakéhokoliv kousku země, který vám říká pane.

K oznámení přidávají tvůrci také s nadsázkou vytvořený trailer, jenž závěrem slibuje vedle nových volebních mechanik také přepracovaný vzdělávací systém i diplomacii a navrch pár dalších a blíže neupřesněných novinek. Crusader Kings II tedy nabídnou nový systém podobný konstituční monarchii, kdy budete muset naslouchat radám a nářkům skupiny představující zájmy šlechty.

Tedy, naslouchat jim nemusíte, ale pak hrozí, že se pustí členové rady do sebe a nebo do vás. Když ale budou spokojení, lépe odolají vábení občanské války a spíše se za vás postaví. Tato rada bude koneckonců hybnou silou samou o sobě a být s nimi zadobře by mělo být přáním každého hráče. Můžete se snažit o omezení jejího vlivu, takové akce však mohou být ošemetné a mohou mít pro vládnoucí dynastii dalekosáhlé následky. Rozšíření vyjde "začátkem tohoto roku."

zdroj: Archiv

Nejnovější články