Elder Scrolls Online v listopadu rozšíří doposud největší DLC
zdroj: tisková zpráva

Elder Scrolls Online v listopadu rozšíří doposud největší DLC

7. 10. 2015 14:27 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Obsahovou nabídku onlineovky The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited rozšíří ještě před koncem roku nové DLC. V přídavku s názvem Orsinium se hráči podívají do domovské krajiny orků a budou mít za úkol pomoci králi Kurogovi eponymní město znovu vybudovat, postavit jej na nohy a vrátit mu zpět jeho bývalou slávu. Na průzkum nové oblasti a k vyřešení nových questů láká hráče mimo nových informací také trailer, jenž v pohybu poodhaluje podobu převážně zasněžené krajiny.

Podle tvůrců doposud obsahově největší DLC by mělo nabídnout více jak dvě desítky hodin zábavy v nové oblasti, kde na hráče čeká pochopitelně sada nových questů, singleplayerová aréna jménem The Maelstrom Arena, šest nových bossáků vyzývajících na souboje rovnou celé skupiny dobrodruhů a třeba i nové dungeony Old Orsinium a Rkindaleft. Těšit se je zkrátka na co, a své schopnosti by si tak mohli prověřit všichni hráči, nehledě na preference týkající se stylu hraní. Zároveň se nejedná o první návštěvu pohoří Wrothgar – pamětníci možná vzpomenou, že tuto baštu orků jsme mohli navštívit například již v dávném The Elder Scrolls: Daggerfall.

Vstup do nových prostor by neměl být omezený úrovní hráče a nový obsah by tak bude přístupný všem hráčům. Těm DLC přinese i novou výbavu a navrch orčí způsob craftingu předmětů, který vychází z tradic tohoto fantaskního etnika. No a v neposlední řadě nabídne DLC i hodinu nového hudebního doprovodu, pokud na hrách nejvíce oceňujete zrovna tuto složku.

PC verze DLC Orsinium vyjde 2. listopadu. Konzoloví hráči by se měli dočkat o zhruba dva týdny později. 17. listopadu vyjde DLC na Xbox One a o den později pak budou moci do Orsinia vkročit i hráči na PS4. Cena je stanovena na 3000 jednotek herní měny (což činí zhruba 25 eur), předplatitelé ESO Plus jej však obdrží zcela zdarma.

Vedle toho The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited rozšíří také doprovodný patch, který například do PC verze dodá dlouho slibovanou podporu gamepadů, titulky, vylepšené vyhledávání skupin hráčů a řadu dalších úprav a vylepšení. Přídavek Orsinium lze navíc momentálně testovat, a to v rámci PC/Mac verze na serverech ESOTU PTS (Public Test Server). Nyní už ale ke slibovanému traileru:

zdroj: Archiv

Nejnovější články