Duke Nukem 3D se vrací ve výroční edici pro PC, PS4 a Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Duke Nukem 3D se vrací ve výroční edici pro PC, PS4 a Xbox One

5. 9. 2016 16:08 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Duke Nukem se vrací a ne v té novodobé podobě, ale jen v poupravené původní podobě z roku 1996 v Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour. Jde o výroční edici, která 11. října vyjde na PC, PS4 a Xbox One. V jejím rámci najdete jak původní hru, tak i bonusový materiál a funkce a především novou epizodu, která nabídne osm zbrusu nových úrovní.

Hru můžete hrát buď  v původní podobě z roku 1996 a nebo si ji přepnout do vizuálu, který obohatí nový mód True3D Rendering. Případně můžete mezi oběma plynule přepínat. Hlavní ale asi bude zmíněná nová epizoda s osmi úrovněmi, které vytvořili původní designéři Duke Nukem 3D Allen Blum III a Richard Gray.

K tomu si připočtěte zcela novou hudbu, kterou složil tvůrce původního tématu Grabbag a zvukař hry Lee Jackson. Plus samozřejmě nové hlášky, které namluvil dabér Jon St. John. Fajnšmekři, kteří jsou ostatně primární cílovou skupinou této edice, si pak mohou poslechnout komentář původního tvůrčího týmu, který dal Gearbox kvůli tvorbě edice a bonusového obsahu zase dohromady. Jde ale také o jediný způsob, jak si budete moci Duka 3D koupit, protože nikde jinde není žádná z jeho edic k dostání. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články