Datadisk Bloodborne: The Old Hunters nabídne ještě letos spoustu nového obsahu
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Bloodborne: The Old Hunters nabídne ještě letos spoustu nového obsahu

15. 9. 2015 11:58 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Spíše než jen generickým DLC je první představené rozšíření pro Bloodborne klasickým datadiskem ze staré školy. From Software svůj nový počin představili na Sony konferenci předcházející Tokyo Game Show, kam vývojáři přivezli atmosférický trailer, který láká na průzkum neutěšené krajiny, ale hlavně prozrazuje datum vydání přídavku s názvem Bloodborne: The Old Hunters. Datadisk vyjde celosvětově 24. listopadu v digitální podobě a vyjde vás na 15 euro.

Na 3. prosince je naplánované datum vydání kompilace na disku, která bude obsahovat jak základní hru, tak i datadisk, který byl Šúhejem Jošidou ze Sony prezentován jako zásadní (a v tomto slova smyslu i obsáhlé) rozšíření hry a zároveň způsob, jakým chtějí From Software oslavit úspěch hry - překročení mety 2 milionů prodaných kopií.

Tvůrci zasadili děj datadisku The Old Hunters do nových lokací uvnitř univerza základní hry, kde na hráče čeká „noční můra lovců, kteří kdysi strážili temná tajemství Byrgenwerthu.“ Chudáci lovci jsou zde totiž navždy uvěznění... 

Na konto této zápletky čeká hráče nový příběh o starých lovcích z Yharnamu, který přinese setkání s novými postavami, nové detaily o historii a světě Bloodborne, potažmo nové oblečky, magii, zbraně a bossáky včetně Ludwiga. Toho si můžete, společně s jednou novou zbraní, prohlédnout na obrázcích v galerii.

Nejnovější články