Dalším dočasným cílem v Hitmanovi je šéfka Torvik Research
zdroj: tisková zpráva

Dalším dočasným cílem v Hitmanovi je šéfka Torvik Research

19. 9. 2016 15:32 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nápad na časově omezené mise, na jejichž splnění máte jen jeden pokus, je skvělý. Hráčům, kteří si k Hitmanovi sednou až po vydání všech epizod sice budou k ničemu, ale ti, kteří čekají na vydání dalšího dílu a mají PlayStation 4, jistě ocení extra obsah, který navíc nabízí solidní výzvu.

Na splnění úkolu máte jen jeden pokus, takže nepočítejte s nějakým opakovaným pokusem. V pořadí už desátým cílem, který můžete zkoušet dostat už od pátku je Farmaceutka, vlastním jménem Nila Torvik, geniální vědkyně a šéfka společnosti Torvik Research.

Důvod, proč je tahle odbornice na farmakologii určená k zabití je ten, že její společnost distribuuje do rozvojových zemí levné léky – což ovšem slouží jen jako zástěrka pro testování léků na lidech a to v rozsáhlém měřítku. Agent 47 se ji pokusí zlikvidovat v Paříži na charitativní aukci.

zdroj: Archiv

Problém je v tom, že Nila tuší, že by mohla být obětí nájemné vraždy a tak bude na pozoru. Vy ji musíte najít, identifikovat a předtím i získat dostatek stop k naplánování a úspěšnému provedení svého plánu. Čas máte do pátku, hodně štěstí. 

Nejnovější články