Blizzard spustil virtuální peněženku pro Battle.net
zdroj: tisková zpráva

Blizzard spustil virtuální peněženku pro Battle.net

7. 2. 2012 14:40 | Novinky | autor: Adam Homola |

Blizzard Entertainment oznámil spuštění nové funkce své sítě Battle.net s názvem Balance. V podstatě se jedná o jakousi virtuální peněženku, kterou můžete nadít penězi. Balance tak nabízí alternativní možnost jak platit za digitální hry a služby Blizzardu. Nový systém tak budete moci používat i pro aukce v nadcházejícím Diablu III. Tam si pak budete moci zvolit, zda chcete peníze za prodaný předmět vyplatit v reálných penězích, nebo je převést do vaší virtuální peněženky.

Peníze, které vám do Balance přibudou pak budete moci použít například na uhrazení služeb spojených s World of WarCraft (přejmenování postavy, přesun postavy mezi servery...), předplacení herního času do World of WarCraft, digitální verze StarCraftu II, Diabla II a digitálních produktů na oficiálních obchodu Blizzardu.

V současné chvíli už můžete Balance používat a to z administrace svého Battle.net účtu. Tam si můžete zvolit, zda chcete na účet přidat částku 10, 20, 50, nebo 100 euro. Případně můžete konkrétní částku zadat sami. Peníze, které takto vložíte do své virtuální peněženky už ale nemůžete zpětně vybrat a nemůžete je převádět mezi různými Battle.net účty, ať už jsou vaše, nebo cizí. V současné chvíli také nejde nastavit automatické placení herního času do World of WarCraft.

Nejnovější články