Beta Star Wars: Battlefront bude otevřená všem zájemcům a nabídne i lokální kooperaci
zdroj: tisková zpráva

Beta Star Wars: Battlefront bude otevřená všem zájemcům a nabídne i lokální kooperaci

17. 9. 2015 17:40 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Konkrétní termín konání betatestu Star Wars: Battlefront ještě musí tvůrci z DICE oznámit (prý brzy), ale v posledním blog postu nabídli informace, které nedočkavé hráče stejně potěší. V prvé řadě komunitní správce Mathew Everett prozradil, že beta bude přístupná všem majitelům PC, PS4 a Xbox One bez nutnosti se kdekoli registrovat a čekat na případné přijetí. Jen majitelé PC musí mít aktivní účet na Originu. V druhé řadě rozvedl nabídku herních módů, mezi kterými nechybí ani offline varianty, které lze hrát v lokální kooperaci proti AI.

„Beta nabídne offline i online módy včetně kooperace klasické a lokální ve splitscreenu, a bude dostupná ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a Origin pro PC, takže si užijí všichni bez ohledu na platformu,“ chlubí se na oficiálním webu Mathew Everett.

Obsahovou nabídku bety rozebíral na začátku září Aleš v tomto článku, potažmo v dalším článku i Honza, když se snažil popsat tehdy čerstvě představený mód Drop Zone na planetě Sullust. A jakkoli posledně jmenovaný mód vypadá lákavě, za mě se v betě nejvíc těším na další seanci v Survival Mission módu, který podporuje online i lokální kooperaci v boji proti nepříteli na planetě Tatooine. Při hraní E3 dema jsem si právě v tomto módu poprvé vyzkoušel, že jak nejsou multiplayerové střílečky typu Battlefield úplně můj šálek whisky, tak herní styl SWB mi vyhovuje – od chování zbraní, přes tempo soubojů, až po atmosféru.

zdroj: Archiv

Jinak v updatu pro komunitu odpovídá Mathew Everett na pár dodatečných otázek, které se nejčastěji opakovaly. Kupříkladu prozradil, že ve Fighter Squadron módu bude vedle živých hráčů bojovat na každé straně 10 AI vojáků, že v betě nebude žádná vedlejší zbraň, ale jen hlavní s několika Star Cards kartami, potažmo že vylepšovat bojové prostředky nelze, protože každé z nich je unikátní v rámci Star Wars univerza.

Celý post si můžete přečíst za tímto odkazem, jakmile tvůrci oznámí termín konání bety, dámě vám vědět.

Nejnovější články