Wanted Guns - peníze nebo život
zdroj: tisková zpráva

Wanted Guns - peníze nebo život

1. 10. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Cesty osudu jsou nevyzpytatelné a přesvědčí se o tom i reverend Devlin ve hře Wanted Guns, když se tváří tvář setká s duchem své minulosti.

Kdysi byl tento zbožný muž totiž vůdcem maxického gangu banditů, kteří si říkali Los Gauchos. Tuto kariéru opustil spolu s ukradeným zlatem a usadil se v Texasu. Jenže o deset let později se během občanské války za dramatických okolností opět setkává s bývalými kolegy a ti se mu pochopitelně rozhodnou mstít. Toliko příběh nové westernové hry, která má kombinovat third-person akci se špionáží a zběsilými honičkami na koních či vlakovými přestřelkami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jejím vývojem se zabývá studio Iridon Interactive, které dnes vypustilo balík nových screenshotů, jež jsou nyní k vidění také v naší galerii. Hra s níž strávíte pár chvil v mexických pouštích a na legendárním Divokém západě, navštívíte město duchů El Cuervo Perdido, opuštěné doly bratrů McCraryů nebo Colorado, mísí third-person a first-person perspektivu. Přestože bude hlavní postavou muž duchovně zaměřený, vzhledem k výše nastíněnému příběhu mu nezbude než oprášit své zkušenosti z minulosti a ujmout se typických westernových zbraní. Wanted Guns má vyjít už tuto zimu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články