První ukázky Unreal Tournament 2004
zdroj: tisková zpráva

První ukázky Unreal Tournament 2004

5. 6. 2003 20:40 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Od oznámení nového pokračování slavné série multiplayerové akce Unreal Tournament od Epic Games neuplynul ještě ani měsíc.

Až doposud však nebylo kromě jediného minutového filmečku představujícího nový herní mód zvaný Onslaugh k vidění vůbec nic. Nyní máme tu čest vám představit první trojici skutečných screenshotů z Unreal Tournament 2004, které ze svých spárů konečně uvolnila vydavatelská společnost Atari.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Unreal Tournamentu 2004 byste se měli dočkat už na podzim tohoto roku. Hra bude obsahovat všechno, co bylo již v UT2003, přičemž hráčům UT2004 bude umožněno se utkat i s těmi, kteří vlastní pouze předchozí díl série. Zahrnuty v ní budou i dva bonus packy, které společnosti Epic a Digital Extremes vypustily zadarmo. Samozřejmě nebudou chybět ani některé nové záležitosti, jako např. nové mapy (20), módy, postavy i vozidla. Zdokonalena by měla být i koordinace botů a pohybu. Zasáhnuto bude také do síťového kódu a určitých změn dozná rovněž interface. Těšit se prý můžete na lepší muziku.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články