PC verze Tony Hawk's American Wasteland
zdroj: tisková zpráva

PC verze Tony Hawk's American Wasteland

13. 10. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O novém pokračování oblíbené skateboardové série - Tony Hawk's American Wasteland - jste se na našich stránkách už jednou mohli dočíst (zde).

Tehdy jsme však potěšili pouze tu část publika, která vládne některou z konzolí. Tentokrát však můžeme oslovit i PCéčkáře, neboť jak včera oznámila společnost Aspyr Media, Tony Hawk's American Wasteland je nakonec vyvíjen i ve verzi pro PC. Její vydání můžete očekávat už letos v prosinci. Konzolové sestřičky by se jinak měly na pultech objevit teď v říjnu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tony Hawk's American Wasteland vás zavede do ulic Los Angeles, které už se nemohou dočkat, až se jimi začnete prohánět na kolečkovém prkně nebo BMX. Hra není rozdělena do levelů, takže byste neměli být obtěžováni zbytečnými prodlevami při jejich nahrávání. Prostě, od momentu, kdy hru zapnete, až do chvíle, kdy se ji rozhodnete opustit, si budete moci nerušeně užívat volnosti a akce. Wasteland navíc disponuje také příběhem, který má pro vás připraveny nějaké mise. PC verze hry vám umožní utkat se s jinými hráči v multiplayeru přes GameSpy.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články