Okultní sekta boha Akbaa v Arx Fatalis
zdroj: tisková zpráva

Okultní sekta boha Akbaa v Arx Fatalis

17. 6. 2002 15:44 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Německá verze očekávaného first-person RPG Arx Fatalis byla již minulý týden ohlášena jako gold a tak nám nezbývá než našim sousedům popřát příjemnou zábavu, jíž se narodíl od ostatních, kteří hru uvidí nejdříve v září 2002, dočkají už na konci tohoto měsíce.

Patříte-li k hardcorovým příznivcům tohoto typu her, ale Vaše znalosti německého jazyka nejsou zdaleka takové, abyste se i přesto rozjeli za hranice našeho státu až bude kýžený produkt v prodeji, zamáčknete závistivou slzu, bouchněte si třeba i do zdi nebo hodně pevného stolu a zkuste si vylepšit náladu několika novými obrázky, které se na Vás třesou v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

V Arx Fatalis Vás přivítá dobrodružný a tajuplný fantasy svět ve středověkém stylu. Hlavním cílem hry bude zneškodnit tajný kult boha ničení a chaosu - Akbaa a zabránit tak jeho návratu do fyzického světa. I ten nejbojácnější človíček, který se rozhodne tuto hru spustit, se může stát mocným hrdinou bojujícím proti goblinům, trollům, ratmanům a dalším podobným klasickým potvůrkám, vyzbrojen všemožnými zbraněmi od dřevěných palic, přes kované meče až po nejrůznější kouzla (50), jež Vám díky novému na posunu založenému systému mistrně pomohou ke zdárnému průběhu hraní. Nejen bojem živ je člověk, a tak se v ohromném světě Arx Fatalis setkáte s kreaturkami, s nimiž bude nutné prohodit pár slov a rovněž s množstvím interaktivních objektů.

Poznámka: Vznesli jsme ohledně vydání Arx Fatalis v ČR dotaz na společnost Dynamic Systems, která se z velké části zaměřuje právě na distibuci her od Jowood/Fishtank. Jak jsme se ale dozvěděli, v nejbližší době vydání Arx Fatalis v těchto končinách neplánují. Zato se má jejich přičiněním objevit (možná už na konci července) např. strategie Cultures 2, která je nyní ve fázi betatestování.
zdroj: JoWood

korgull

Nejnovější články