Očekávaná RTS Empire Earth 2 nejen v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Očekávaná RTS Empire Earth 2 nejen v obrazech

30. 1. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už letos na jaře bychom se měli dočkat nového pokračování slavné strategické série - Empire Earth II, vývojářského týmu Mad Doc Software.

Aby vám to čekání lépe ubíhalo, přinášíme vám dnes pár nových ukázek. Podle slov vývojářů má být tento titul velmi snadno ovladatelný, dynamický, vyzývavý a hlavně zábavný. Kvůli vývoji a pro zachování historické přesnosti prý prostudovali nesčetně materiálů. Empire Earth II bude oplývat řadou novinek, necheatující AI i některými historickými bitvami (např. invaze do Normandie)

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Empire Earth II bude obsahovat tři hlavní kampaně - Korejskou, Německou a Americkou. V Korejské budete zakládat vůbec první korejské město, resp. městský stát, a pokusíte se dosáhnout jeho naprosté nezávislosti. Německá kampaň začne založením Pruska a čítá osm scénářů. V poslední Americké kampani si projdete od španělsko-americké války až do blízké budoucnosti. Celé to bude zahrnovat více než 10 tisíc let lidské historie, přesněji prý to bude od 10 000 let před Kristem, do roku 2230 našeho letopočtu.

Během celé této epochy lidské historie se setkáte se 14 různými civilizacemi. Každá bude mít jednoduchý systém rozvoje technologie a v některých věcech vynikat, zatímco v jiných bude za ostatními pozadu. Pochopitelně že v kampani nebudou všechny hratelné úplně libovolně, ale každá vždy pouze v adekvátním historickém období. Ve skirmishi a multiplayeru si pak můžete vybrat kteroukoliv. Kromě toho, každá civilizace bude mít přístup k nějakým vámi určeným bonusům, které mohou případně i sdílet (za určitých podmínek). Těšit se prý můžete i na velké množství (větší než v předchozí hře i jiných hrách tohoto druhu) různých staveb a jednotek.

korgull

Nejnovější články