Oblivion: Shivering Isles oficiálně
zdroj: tisková zpráva

Oblivion: Shivering Isles oficiálně

19. 1. 2007 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Bethesda se rozhoupala k oficiálnímu ohlášení Shivering Isles, druhého datadisku pro The Elder Scrolls IV: Oblivion, který si vloni pořídily tři miliony lidí.

Vzhledem k našemu odkrytí jeho námětu a herních situací již začátkem ledna se zaměříme pouze na čerstvé informace, které doprovázelo trio screenshotů. Nová lokace v podobě Ostrovů bláznovství má mít čtvrtinovou rozlohu původního Cyrodiilu a bude rozdělena na severní (Mania) a jižní (Dementia) část, mezi nimiž se rozkládá město zvané Split. Jeho každý obyvatel má svého dvojníka, což bude jedna ze záhad čekajících na vaše rozluštění, stejně jako příčina hrozící zkázy celého prostředí. Jindy prozkoumáte dvě rozdílné tváře Boha šílenství - ušlechtile kreativní vs. kompletně psychotické. Mezi tucet nových nepřátel se zařadí např. Gatekeeper (golem složený ze sešitých dílů těla), Knight of the Order (pro změnu sestavený z kořenů stromů), ohyzdný hmyz, kostlivci přezdívaní Shambles nebo obojživelní Grummites.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Samozřejmostí se stanou nové předměty, ingredience, kouzla, zbraně i brnění, která vám vyrobí též talentovaní craftmeni z Crucible & Bliss. Shivering Isles budou navštívitelné - skrz dveře v podivné soše - jak z vaší dříve uložené pozice, tak i pro nově vytvořené postavy. Cílové platformy dle předpokladů: u PC můžete počítat s tradiční krabicovou verzí v obchodech, zatímco u X360 (a pravděpodobně i PS3) jen s digitální distribucí přes Xbox Live. Přesné datum jsme se ani tentokrát nedozvěděli, stále platí neurčitě "jaro 2007".
zdroj: PR

jd

Nejnovější články