Mafioso, Gun Warrior, Mythora
zdroj: tisková zpráva

Mafioso, Gun Warrior, Mythora

5. 3. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Polský tým Nawar se evidentně vůbec nenudí.

Má rozpracováno několik projektů najednou, z nichž tři vám dnes můžeme představit prostřednictvím našich galerií. První, který zde zmíním, se jmenuje Mafioso. Má jít o originální 3D akční RTS s prvky RPG a simulace. Co je tématem této hry, je zjevné už z názvu - kriminální živly všeho druhu a velikosti. V single- i multiplayeru Mafiosa se setkáte se známými mafiánskými organizacemi jako je japonská Yakuza, italská La Cosa Nostra, čínská Triáda, aj. K akcím bude v této hře docházet nejen v ulicích města, ale také přímo v budovách. Vydání titulu je naplánováno na první čtvrtletí příštího roku. Nějaké další podrobnosti se dozvíte na oficiálních stránkách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Mafioso galerie  ||  Gun Warrior galerie  ||  Mythora galerie

Druhá hra těchto vývojářů se zařadí mezi akční arkádové střílečky. Dostala název Gun Warrior (dříve Gun Fighter) a její děj je zasazen do prostředí Divokého západu. Nabídnout vám bude moci 10 misí, v jejichž rámci se podíváte na deset různých lokací. Těšit se můžete na stovky nepřátel, 30 herních postaviček a devět zbraní (od standardního revolveru po Winchestrovku). K dispozici bude několik herních módů. Další podrobnosti naleznete opět na oficiálních stránkách. Vydání této hry je naplánováno na třetí čtvrtletí tohoto roku.

Do třetice tu máme ještě několik nových ukázek ze hry Mythora, jejíž vypuštění je více než na spadnutí. Jde o RPG ve stylu fantasy, která vám má nabídnou okolo 500 různých lokací rozprostřených na čtyřech kontinentech jakési vzdálené planety, kde rozvoj civilizace zamrzl ve stádiu podobném našemu středověku. V této hře nemají chybět různé druhy zbraní, brnění a ani kouzla. I tento titul má své oficiální stránky, kde se můžete dočíst více.

korgull

Nejnovější články