Izometrická 3D sci-fi akce Negative Space
zdroj: tisková zpráva

Izometrická 3D sci-fi akce Negative Space

4. 10. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Holandský vývojářský tým Khaeon už můžete znát v souvislosti s projektem Living Space, neboli Alpha Black Zero: Intrepid Protocol, jak se hra nakonec jmenovala.

Nyní se tito tvůrci soustředí na své nové dílo, se kterým snad už budou mít mnohem větší štěstí než s tím předchozím. Hra se jmenuje Negative Space a jde o izometrickou sci-fi 3D střílečku. Technologie, na které je postavena, je stejná jako u Alpha Black Zero - jde tedy o Serious Sam engine, i když se to třeba na první pohled nemusí tak úplně zdát. Do naší galerie dnes mimochodem přibylo pár nových ukázek...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Negative Space vás postaví do role velitele malého pěšího pluku. Podle prvních dojmů uveřejněných na stránkách SeriousZone, je tato hra už nyní, ve své rané fázi, velice slibná a dala by se popsat jako koktejl Alpha Black Zero (zejména co se týče zaměření na tým), Starcraft (Zergové) a Serious Sam (co do počtu nepřátel), s příchutí Warhammer 40k a Vetřelců. Kdy bude vydána, záleží na tom, kdy se tvůrcům podaří najít vydavatele, po kterém již začali intenzivně pátrat.
zdroj: SeriousZone

korgull

Nejnovější články