Half-Life 2: Aftermath stále v nedohlednu
zdroj: tisková zpráva

Half-Life 2: Aftermath stále v nedohlednu

12. 1. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Valve jsou v naší mysli zapsáni nejen coby tvůrci revolučních stříleček, ale rovněž jako firma, která si stále neumí dobře naplánovat svou činnost a především nedovede dodržet ani jediný termín, takže vše začíná připomínat nekonečný příběh.

Half-Life 2: Episode One zdroj: tisková zpráva Když pomineme mýty opředené Team Fortress 2, první datadisk Aftermath pro Half-Life 2 je toho zářným příkladem. Nejprve jsme se s ním měli setkat během léta 2005, pak koncem září, potom v listopadu nebo o Vánocích, poté v březnu a poslední, snad definitivní, den D zní 24. dubna 2006. Poslední odklad je možná zapříčiněn obavou, aby přídavek nekonkuroval březnovým SiN Episodes s velmi podobnou hratelností, nebo souvisejícími plány.

Společně s HL2: Aftermath za 20 dolarů byste měli v kamenném obchodě nebo na Steamu získat nárok na předělávku Deathmatche pro Half-Life 1 do Source enginu, která však bude aktivována až s několikatýdenním odstupem. Ve stejný den, tzn. 24.4.2006 vyjde ještě Half-Life 2: Platinum, což je taková obří kompilace snažící se vyrýžovat další peníze do kapsy pánů Newella, Lombardiho a spol. Bude stát přibližně 50 dolarů a zahrnovat Half-Life 2, Aftermath, Half-Life, Counter-Strike: Source a Day of Defeat: Source.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Pro zlepšení nálady vám v galerii z HL2 datadisku servírujeme dva skutečně nové screenshoty (narozdíl od ostatních, kteří naletěli EA a jejich dnešnímu publikování sedmi starých obrázků, jež jste mohli spatřit již vloni na jaře). Potěší také uvolnění multiplayerové totální konverze GoldenEye Source, jež si klade za cíl navodit atmosféru skvělé FPS GoldenEye (1997) pro Nintendo 64. Podle PlanetHalfLife je dost věrná originálu co se týká stylu map i pohybu (rozdíl spočívá jen ve skákání) a na alfu je prý překvapivě vyladěná, byť chybí některé zbraně. Homepage modu je v tuto chvíli přetížena, tudíž základní instalaci a patch 1.1 (82+54 MB) lze případně sosnout z FilePlanet.

jd

Nejnovější články