Hack&Slash RPG Loki se připomíná
zdroj: tisková zpráva

Hack&Slash RPG Loki se připomíná

29. 3. 2007 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V naší galerii k akční hack'n'slash RPG Loki dnes můžete zaznamenat dávku sedmi nových obrázků.

Vypustila je společnost Focus Home Interactive jako takovou připomínku, že se blíží vydání tohoto díla tvůrců z Cyanide Studios. Nicméně, původně jsme se měli dočkat už v polovině dubna, ovšem podle nových informací se termín odkládá na červen. V každém případě pro náš trh byla společností Playman přislíbena verze z českými titulky, kterou si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Loki vezme své hráče na výlet čtyřmi různými mytologiemi. Podle toho jim také připraví role - silného severského válečníka, krutého řeckého bojovníka, mocného egyptského kouzelníka a zdatného aztéckého šamana. Bojovat se bude s nepřáteli všech druhů a velikostí, včetně kostlivců, obřích pavouků, kentaurů, mumií, harpií, kyklopů, různé divoké zvěře, vojáků, atd. Špičkou toho všeho pak mají být bosové vskutku nároční. Mezi nimi budete mít tu čest s Medúzou, Fenrirem a Fafnirem, ad. Najít slabinu těchto stvoření nebude snadné, ale bude to jediná vaše šance na přežití.

Z dosavadních preview různých magazínů vyplývá, že bychom se měli nač těšit. Vedle singleplayerové kampaně, která má nabídnout něco kolem 50 hodin zábavy, by měl být součástí titulu rovněž multiplayer s kooperativním módem až pro 6 hráčů a PvP (4 vs. 4) aréna. Narozdíl od leckterých jiných RPG se budou mapy, předměty a zbraně v Loki generovat náhodně. Zbraně navíc budete moci různě upravovat dle svého, a to nejen formou různých upgradů, ale také tak, že si je rovnou celé sami vyrobíte z různých kousků a dílků, jež během svého putování najdete.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články