Dawn of Magic (dříve Blood Magic) až v r.2007
zdroj: tisková zpráva

Dawn of Magic (dříve Blood Magic) až v r.2007

24. 8. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O Modovi, který byl za své hříchy vyhnán ze světa nesmrtelných na Zemi, aby se zde poučil, ale on tu namísto toho kuje pikle, neboť má v úmyslu se pomstít, jste už možná četli, a to například pokud jste neminuli některou z našich zpráv týkajících se akční RPG Bloody Magic, později pouze Blood Magic, vývojářského týmu SkyFallen.

Vývoj tohoto titulu probíhá už dlouho. Kdybyste zapátrali v našem archivu, dobrali byste se až do května 2003, kdy jsme o něm psali poprvé. Dnes tu pro vás máme nějaké zásadní novinky, které byste v případě, že na tuto hru čekáte, neměli přehlédnout. Předně jde o to, že vydavatelských práv se ujala společnost Deep Silver. S tím nicméně souvisí i druhá, neméně důležitá věc, a to, že došlo ke změně názvu projektu. Nově jej tedy budete vídat jako Dawn of Magic. A do třetice tu máme také informaci o termínu vydání, který byl stanoven na první kvartál příštího roku. Spolu s tímto vším k nám do galerie přibyl balík nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dawn of Magic vám nabídne jak singleplayerovou kampaň, tak také multiplayer se širokým výběrem různých herních módů. Těšit se můžete například na Free for All, CTF, TDM, Kill them All, ad. Zahrát si přitom budete moci až v 16 lidech přes LAN. Pokud by vás zajímaly minimální požadavky, jsou následující: Pentium 4 1,6 GHz nebo Athlon XP+ 1800 CPU, 512 MB RAM, 1,5 GB volného místa na disku, grafická karta se 64 MB a podporou vertex a pixel shaderů 1.1 (př. GeForce3 nebo Radeon 8500), DirectX 9.0c. Hra má mimochodem i nové oficiální stránky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články