Datadisk Empire Earth: Art of Conquest
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Empire Earth: Art of Conquest

26. 7. 2002 10:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Mad Doc Software vznikla v listopadu 1999 a už má za sebou takové věci jako Dark Reign, Battlezone, Civilization: Call To Power, Star Trek: Armada, System Shock, Thief, Flight Unlimited, Thief 2: The Metal Age, System Shock 2, Flight Unlimited II a nakonec také Star Trek: Armada 2 a Jane's Attack Squadron.

Kromě všech zmíněných titulů také pracují na datadisku k oblíbené RPG Empire Earth, který nese podtitul Art of Conquest, a jehož vydání je naplánováno na konec tohoto roku (ačkoli stále nejde o definitivní rozhodnutí). Naše galerie se však může pochlubit sadou nových obrázků, které se vám pokusí čekání alespoň trochu zkrátit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hlavním cílem tvůrců Empire Earth: Art of Conquest je přinést fanouškům původní hry ještě větší zábavu v podobě většího množství kampaní, jednotek (přibude 36 nových - 18 pro single-player a 18 pro multiplayer), epoch, a také jednodušší a více "user-friendly" multiplayer. Mezi přidanými epochami bude například i 15. vesmírná epocha, jejíž ukázku můžete spatřit na jednom z nových screenshotů. Hra celkem obsáhne tři zcela oddělené kampaně - Roman Campaign mapující vzrůst Římské říše od malé republiky po světovou velmoc; Pacific Campaign sledující námořní bitvy 2. světové války; Asia Campaign, která vás zavede do časů budoucích, ale více než do Asie se podíváte do vesmíru a také na válkou zmítaný Mars. Každá z kampaní se bude skládat ze šesti misí.

Empire Earth: Art of Conquest s sebou přinese i dvě nové civilizace - Japonsko a Koreu. Navíc každý z národů, které se ve hře vyskytují, bude obdařena něčím novým, a to buď jednotkou nebo nějakou vychytávkou. Např. římští lučištníci budou mít nyní k dispozici hořící šípy; USA získají tržiště, na kterém budou moci obchodovat se surovinami; Japonsko bude mít svého cyber ninju, jenž dokáže zničit nepřátelské budovy; atd.
zdroj: Freelancer

korgull

Nejnovější články