Další obrázky z Need for Speed Underground 2
zdroj: tisková zpráva

Další obrázky z Need for Speed Underground 2

5. 8. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás již dříve informovali, tváří chystaných závodů Need for Speed Underground 2 se stane sexy modelka a herečka Brooke Burkeová, jejíž postava bude ve hře ztělesňovat hráčovu průvodkyni/pomocnici Rachel.

V nedávno uveřejněném promo rozhovoru tuto okatou kočku vyzpovídali sami zástupci EA Games. Brooke prozradila, že je nejen zapálenou milovnicí rychlých automobilů (sama vlastní Ferrari), ale že si dokonce obstarala původní NFSU, ještě v době, kdy byla její smlouva s EA ve hvězdách. O NFSU2, který si krátce vyzkoušela, se pak samozřejmě vyjadřuje jen v superlativech - více svobody, větší herní svět, více zábavy. Pokud vás zajímá, co přesně by měla hra nabídnout a čím se bude lišit od prvního dílu, přečtěte si naše preview z června.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V multiplayeru si v NFSU2 budete moci kromě jiného zahrát například i nový mod Outrun, ve kterém jde o to, abyste své protivníky předjeli o celých 300 metrů. Do jedné hry se přitom budou moci zapojit maximálně čtyři hráči. EA také nedávno potvrdili, že v NFSU2 půjde hrát ve více lidech též po lokální síti (LAN), což jednička neumožňovala. Několik nových ukázek naleštěných vozů pod noční oblohou jsme přidali do této galerie. Vydání Need for Speed Underground 2 pak očekáváme letos na podzim.
zdroj: EAGames

kate

Nejnovější články