Clive Barker Jericho se připomíná
zdroj: tisková zpráva

Clive Barker Jericho se připomíná

9. 1. 2007 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivce Cliva Barkera bezpochyby zajímá, jak to dopadne s hrou, která nese jeho jméno ve svém názvu - Clive Barker's Jericho.

Než ale bude tento hororový (a jak uvádějí oficiální materiály) fantasmagorický projekt dokončen a my se tak dočkáme rozřešení, uteče hodně vody a proto se nechte chvíli kolébat na jejích vlnkách a prohlédněte si zatím alespoň dva nové obrázky v naší galerii. Pocházejí z rozhovoru zveřejněného na stránkách magazínu CVG, který tamní redaktor uskutečnil s hlavním designérem Joem Falkem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Clive Barker se na vývoji hry sám podílí. Vlastně ne tak úplně sám, ale společně se svým týmem, Alchemic Productions. Z jejich dílny pak pochází příběh, dialogy, koncepty i prvotní plány Jericha. Jak už jste se mohli dočíst dříve, ocitnete se ve městě AL-Khali a budete mít co do činění s paranormálními jevy. Ty doprovázejí velkou písečnou bouři, která město a všechny v něm zahalí vždy, když dojde na klíčové momenty nějakého konfliktu nebo sporu. Hráči se stanou součástí speciální jednotky, jež do bouře vstoupí, rozptýlí jí, ale zároveň se spolu s aktuální verzí Al-Khali nechá přenést do jiné dimenze, která zahrnuje všechny různé podoby města z dob minulých. Všichni, kdo v něm během bouře byli, se ocitli uvězněni ve zvláštním nemrtvém stavu, válčíc a bojujíc o nadvládu nad svou državou.

Ona jednotka - Jericho Squad, spolu s níž se vydáte za novým akčním dobrodružstvím, bude pouze jednou v celé řadě, které jí předcházely. S ohledem na výše zmíněné se budete mít možnost setkat se všemi dřívějšími týmy. A budou mezi nimi sumerští kněží, římští centurioni, rytíři Templáři i britské komando. Někteří z nich prý podlehli a stali se služebníky zla, které tu vládne, ostatní se zatím drží, očekávajíc pomoc nově příchozích válečníků, kteří mají povinnost zachránit svůj svět. Své nepřátele budete moci drtit s využitím různých speciálních sil a schopností - například bude možné střílet za roh, vyčistit prostor za pomoci telekineze, usmažit protivníky plamenným dechem, atd. Později ve hře budete moci zkombinovat základní schopnosti dvou členů týmu.
zdroj: CVG

korgull

Nejnovější články