BfME 2: The Rise of Witch-king
zdroj: tisková zpráva

BfME 2: The Rise of Witch-king

26. 10. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tvůrci Battle For Middle Earth II: Rise Of The Witch King dnes odměnili fanoušky jejich fantasy strategické série na motivy Pána prstenů a trpělivé čekatele na tento addon k jejímu nejnovějšímu dílu čtveřicí nových screenshotů, jež si nyní můžete prohlédnout v naší galerii.

Přestože jsme se tímto titulem zaobírali blíže celkem nedávno, i teď k němu máme co říci, protože se před pár dny objevil na stránkách magazínu IGN rozhovor se zástupcem společnosti Electronic Arts na téma úpravy a novinky v módu War of the Ring.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak jsme se dozvěděli, jednou z těch významnějších záležitostí je přidání ekonomického aspektu do hry. Dříve jste budovali jednotky na úkor tahu, tentokrát budou budovy generovat suroviny, podobně jako je tomu v jiných RTS. Další věc je, že každá ze stran získá navíc jednu armádu s hrdinou, takže každý bude mít čtyři vůdce vojsk. S tím mimochodem souvisí, že nově bude moci hrdina také zemřít. Ovšem tohle lze považovat spíše za opravu. Nicméně se dočkáte také nějakých těch opravdových novinek. Patří mezi ně například historické scénáře. V tomto addonu se vyskytnou hned dva, z nichž jeden má prý blízko k příběhu singleplayerové kampaně. Zapomenout nesmíme ani na 14 nových teritorií na mapě, která rovněž zaznamenala celou řadu úprav a oprav.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články