Attack on Pearl Harbor - nové ukázky a termín
zdroj: tisková zpráva

Attack on Pearl Harbor - nové ukázky a termín

7. 12. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Arkádová letecká bojová hra Attack on Pearl Harbor vzniká v dílnách slovenských tvůrců 3D People a na herním trhu by se měla objevit v prvním čtvrtletí příštího roku.

Oznámila to dnes švédská vydavatelská společnost Legendo Entertainment, která tento titul s tématikou 2. světové války na pulty doprovodí. Přidala k tomu i pár nových screenshotů, jež si můžete prohlédnout v naší galerii a aby toho nebylo málo, můžeme vám nabídnout rovněž odkaz na oficiální stránky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ve hře Attack on Pearl Harbor si hráč bude moci vybrat, na kterou ze stran se připojí a přímo ovlivnit vývoj války. Buďto se tak ujmete role amerického pilota Douglase Knoxe, anebo se vžijete do japonského esa Zenjiho Yamady. Mezi stroji, které se vám mohou dostat do rukou jsou např.: Mitsubishi A6M “Zero”, the D3A1 Aichi “Val” a B5N Nakajima “Kate”, případně americký Chance Vought F4U Corsair, Douglas SBD Dauntless či Grumman TBM Avenger. Připraveny pro vás mají být čtyři kampaně, každá pokrývající několik měsíců mezi lety 1941 - 1945, plus mód pro rychlé letecké souboje. Mezi scénáři najdete například japonský útok na Havaj, bitvu o Midway, Iwo Jima, Burmu, Manilu, aj.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články