Addon Civilization III: Play The World
zdroj: tisková zpráva

Addon Civilization III: Play The World

12. 8. 2002 17:34 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci strategie Civilization se už určitě nemohou dočkat vydání chystaného datadisku ke třetí hře z této série, který nese podtitul Play The World.

Civilization III: Play The World se tentokrát zaměřuje především na podporu multiplayera, který byl v původní hře poněkud opomenut. Tentokrát se však prý fanouškové mají na co těšit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Multiplayer mód je vybaven několika typy scénářů - Elimination, Domination, Regicide. Podle toho, jak budete mít daný scénář nastaven, se pak můžete pustit do hry tahové, simultánní anebo i beztahové, která se může osvědčit např. v rozsáhlejších partiích. Ale multiplayer není jedinou novinkou. Druhá hlavní vychytávka se týká single-playera,a to v tom smyslu, že Civilization III: Play The World se pochlubí osmi novými civilizacemi - Španělé, Mongolové, Keltové, Turci, Korejci, Kartagijci, Vikingové a Arabi. Zdokonalen byl také terén. Do třetice se můžete těšit také na nový editor scénářů. Hra samozřejmě obsahuje i spoustu dalších, menších vylepšení, např. hladší posouvání po mapě, vytvářeným jednotkám lze určit místo jejich shromáždění, mod management system, a mnoho dalšího.

Vydání Civilization III: Play The World je naplánováno na říjen tohoto roku.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články