Zahájení služby PlayTV v ČR
zdroj: tisková zpráva

Zahájení služby PlayTV v ČR

18. 12. 2009 20:20 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

Svoji konzoli PS3 můžete změnit na digitální televizní HD tuner a videorekordér.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Společnost Sony oznámila české spuštění služby PlayTV, která změní vaši konzoli PlayStation 3 na osobní videorekordér (PVR) a digitální televizní HD tuner. PlayTV bude už i v České republice oficiálně dostupná a to od 21. prosince za doporučenou maloobchodní cenu 2 499,- Kč. Ve Velké Británii tato služba funguje již od září 2008.

    PlayTV vám nabídne možnost sledovat, pauzovat a nahrávat terestriální televizní vysílání. Se dvěma HD tunery vám PlayTV umožní jeden program sledovat a zároveň nahrávat jiný program. Nahrávaní můžete využít i při hraní her nebo sledování filmů z nosičů Blu-ray Disc. PlayTV také pomocí funkce Remote Play umožňuje sledování TV programů za pochodu na obrazovce PSP (PlayStation Portable) nebo na obrazovce mobilního telefonu Sony Ericsson AINO pomocí rozhraní WiFi nebo 3G.

    Zvětšit zdroj: tisková zpráva

    PlayTV nabízí i funkci Elektronický programový průvodce, což je příjemné rozhraní s televizním programem na sedm dní, které umožňuje kromě jiného i programovat nahrávací funkce PlayTV – je rychlé a snadno se používá. Pro ovládání můžete používat ovladač SIXAXIS, DualShock3 nebo dálkové ovládání Blu-ray pro PS3. Ovládání PlayTV je intuitivní, nápomocné prvky jsou dostupné stisknutím jediného tlačítka, naučná videa a jednoduchá navigace – díky tomu je používání služby PlayTV úplnou pohodou v porovnání s komplexním ovládáním jiných osobních videorekordérů.

    PlayTV si pro bezproblémové sledování taktéž určí správné nastavení zobrazení obrazu ve standardním SD nebo vysokém HD rozlišení. Služba se má postupem času rozvíjet – prostřednictvím sítě PlayStation Network přibudou nové služby a vylepší se ty stávající.

    Zvětšit

    “PS3 už nyní poskytuje nejlepší hry v HD, přehrávaní filmů na nosičích Blu-ray Disc, prohlížení videí, fotografií a internetových stránek a samozřejmě síťovou službu PlayStation Network“ řekl Andrej Dula, PR & Marketingový manažer PlayStation pro ČR a SR. Po představení špičkové funkčnosti PlayTV v podobě TV tuneru a osobního videorekordéru je PS3 i nadále tou nejlepší volbou pro uspokojení všech multimediálních nároků každé české rodiny.”
Více informací o PlayTV na Wikipedii nebo na oficiální stránce.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články