WoW: Cataclysm vyjde letos v prosinci
zdroj: tisková zpráva

WoW: Cataclysm vyjde letos v prosinci

4. 10. 2010 16:43 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Zprávy od prodejců z minulého týdne, podle nichž měl datadisk Cataclysm pro World of Warcraft vyjít až v lednu 2011, se nakonec ukázaly jako poplašné.

wowcataclysm zdroj: tisková zpráva

Spol. Activision dnešní tiskovou zprávou potvrdila, že zmíněný datadisk od tvůrců z Blizzardu vyjde 7. prosince tohoto roku. WoW závisláci se tedy nemusí bát, letošní vánoce nestráví v depresi u rodinné večeře, ale v kroužku svých kamarádů v Azerothu, jak se to sluší a patří.

Cataclysm je po Burning Crusade a Wrath of the Lich King již třetím WoW datadiskem a podle tvůrců samotných by měl do hry přinést největší změny od spuštění základní verze. Krom navýšení maximálního levelu na 85 a přidání dvou nových ras – goblin, worgen – čeká na hráče návštěva důvěrně známých lokací, přetvořených ovšem devastující silou Deathwinga do netušené nové podoby a naplněných novými questy, předměty a bitvami.

Jak praví fandové jistě dobře ví, v současnosti probíhá uzavřený betatest datadisku Cataclysm, pokud se do něj chcete zapojit, musíte si vyřídit několik formalit na eu.battle.net Další informace o datadisku hledejte na oficiální homepage.

 

Nejnovější články