Vesmírná strategie Gratuitous Space Battles 2 přichází na trh s obřími explozemi
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná strategie Gratuitous Space Battles 2 přichází na trh s obřími explozemi

17. 4. 2015 15:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vesmírná akční strategie Gratuitous Space Battles 2 úspěšně prošla betaverzí a počínaje dneškem je dostupná na Steamu. Hru si můžete koupit pro PC, Mac i Linux, a jak už napovídá nový trailer i tisková zpráva, dostanete za své peníze především hromadu explozí. Jádrem hry je ovšem sestavování a pilotování velkých flotil i jednotlivých vesmírných lodí, které pak hromadně posíláte do boje.

"Myslím, že největším tahákem vývoje GSB2 pro nás byla až nezdravá láska k výbuchům. A paprskům. Exploze a paprsky leží všem na srdci, a pokud nesouhlasíte, tak jste tuhle hru ještě nezkusili. Na pořádné exploze vás nenalákám sladkostmi, ale novým trailerem, který explozemi přímo přetéká," napsal v tiskové zprávě Cliff Harris, zakladatel a šéf Positech Games.

zdroj: Archiv

Prvního dílu se prodalo přes 200 000 kusů a tvůrci vkládají velké naděje do úspěchu dvojky. I proto má Gratuitous Space Battles 2 podporu uživatelských modifikací a nástrojů Steam Workshop, přes které půjde sdílet své vlastní lodě a stahovat lodě ostatních hráčů. Všem lodím totiž můžete upravit exteriér a vybavení podle libosti, takže nemusíte mít flotilu lodí, které si jsou podobné jako vejce vejci.

Gratuitous Space Battles 2 je na Steamu dostupná za 23 eur. Pokud vám zrovna Steam nevoní, stačí zamířit na Humble Store nebo GOG, kde hru v nabídce rovněž najdete. A samozřejmě můžete vývojáře podpořit i přímo, koupí hry na oficiálním webu.

Nejnovější články